top of page
1. Om oss
2. Kjøpsbetingelser

1.

OM OSS

Casual.no tilbyr klær og tilbehør til alle som er opptatt av kvalitet og stil. Vi jobber for at du som kunde alltid skal være fornøyd med dine kjøp og opplevelser.

Casual.no holder til i Bergen og alle varer vil bli sendt direkte fra lageret og til ditt nærmeste post kontor.

Vi i Casual.no jobber kontinuerlig med å få inn flere gode merker for å få deg som kunde til å finne akkurat det du leter etter.

Kjøpsbetingelser

2.

AVTALEN
Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.
PARTENE
Firmanavn: Søiland Clothing Enk.
Organisasjonsnr: 916 878 230
Kontaktadresse: Sælenveien 60
5143 Fyllingsdalen
E-post: post@casual.no
Telefon: 93269066
Kjøper er den person som foretar bestillingen.
PRISER OG LEVERINGSKOSTNAD
Alle priser er oppgitt i norske kroner.
Porto kommer i tillegg på alle bestillinger. Portoen er satt til 129 kr uansett størrelse. For internasjonale ordre gjelder egne priser, med forbehold om skrivefeil og endringer.

 

* Fri frakt over 1000 kr gjelder kun Norge.

Europa 149 NOK + ekspedisjonsgebyr 29 NOK

Amerika 189 NOK + ekspedisjonsgebyr 29 NOK 
LEVERINGSTID
Bestillinger blir vanligvis sendt innen 24 timer på hverdager. I noen tilfeller kan det ta 1-2 dager ekstra. Vi gjør imidlertid vårt ytterste for å holde leveringstiden så kort som mulig. Alle varer blir sendt direkte fra vårt lager i Bergen.
BETALING OG SIKKERHET
Vi håper du føler at det er trygt å handle hos oss. Vi lagrer aldri betalingsinformasjon hos oss, men bruker ledende firmaer som Stripe og PayPal til å stå for betalingstransaksjonene. Vi i Casual.no har ingen mulighet til å se ditt kortnummer eller andre sensitive opplysninger.
BETALING
Du kan betale med Paypal, dette er en enkel løsning for normal kortbetaling.
Du må registrere deg på paypal om du ikke har gjort det fra før, men dette er ikke noe farlig og ikke noe du binder deg til på noen måte. Det er rett og slett et sikkert betalingssystem som er gunstig for både oss og deg å bruke.
Når du først har registrert en brukerkonto på PayPal kan du benytte denne i nesten alle nettbutikker verden over. 
Har du problemer med å betale en bestilling?
Sørg først og fremst for at du har Java som støtter betalingsløsninger på datamaskinen din. 
Pass på at du ikke blir stående for lenge i betalingsvinduet, etter en viss tid vil den avslutte seg selv.
Ha kodebrikker og evt. andre hjelpemidler tigjengelig.
SKADET PAKKE
Hvis du oppdager at pakken er skadet allerede ved avhenting på postkontoret: Meld fra om dette med en gang på stedet. Oppdager du en transportskade først når du kommer hjem og åpner emballasjen: Ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasjen tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss.
RETUR AV VARER
Når du handler på nett har du full returrett innen 14 dager etter angrerettloven.
Dette gjelder uansett om du kjøper fullpris eller salgsprodukter.
Merk at varen skal være ubrukt, i samme stand som når du mottok den og ha alle lapper festet på som de var når du mottok produktet.
Porto for retur må kjøper stå for selv og det er kjøpers ansvar at pakken ankommer oss, derfor anbefaler vi at du sender pakken tilbake med sporing.
Du kan enten bytte varen i en ny vare eller få pengene igjen. Ønsker du å bytte i andre varer, sender vi disse til deg fraktfritt. 
Du trenger ikke bruke angrerettskjema for vår del, bare ta kontakt også fikser vi dette så enkelt som mulig for deg!
Mottar vi en retur senere enn 14 dager etter du mottok varen kan vi benytte oss av retten til å underkjenne returen.
Er det noe du er misfornøyd med? Ta kontakt! Vi i Casual.no ønsker å alltid ordne opp!

UNNTAK
"Det er ikke angrerett på forseglede varer som ikke er egnet for retur av helsevernmessige eller hygieniske årsaker og hvor forseglingen er brutt etter levering." (Jf. Angrerettlove § 22).

"For å kunne ta stilling til om angreretten skal benyttes, gis forbrukeren en rett til å undersøke eller teste varen uten at angreretten går tapt, og uten at det får betydning for det økonomiske oppgjøret mellom partene hvis angreretten benyttes. Retten til å undersøke og prøve varen er imidlertid begrenset. Forbrukeren kan kun foreta de undersøkelser som er nødvendige for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Retten til å undersøke varen kan sammenlignes med den undersøkelsen man kan foreta hvis man kjøper varer i en butikk. Dersom undersøkelsen eller testen av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan forbrukeren bli forpliktet til å betale kompensasjon for redusert verdi på varen som skyldes forbrukerens undersøkelser." (Forbrukerrådets veileder til lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler).
RETURKOSTNAD
"Returkostnadene bæres av forbrukeren." (Jf. Angrerettloven § 15 første ledd). Dersom du har fått feilsendte varer eller varen inneholder en feil eller mangel dekker vi returporto.
Defekt vare
Dersom du har fått en defekt vare eller om du er misfornøyd, ta kontakt! Vi skal alltid ordne opp!
PERSONOPPLYSNINGER
Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at vi kan være utsolgt for enkelte varer, spesielt under salgsperioder. Vi belaster deg aldri for varer som, uavhengig grunn, ikke kan levers av oss. Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt betalingsmåte. Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode.

 

 

TAKK FOR AT DU HANDLER HOS OSS!
 


 

bottom of page